L'Escola de Dansa Julieta Soler tanca una temporada espectacular de danses urbanes

L'Escola de Dansa Julieta Soler tanca una temporada espectacular de danses urbanes

Membres del grup de dansa urbana de la Julieta Soler
Membres del grup de dansa urbana de la Julieta Soler | EDJS
Redacció
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 19:08h
Els diversos grups de dansa urbana de l'Escola de Dansa Julieta Soler, de Manresa, han tancat la temporada amb uns resultats espectaculars, gairebé immillorables, amb l'acumulació de 27 trofeus, tres premis especials i, fins i tot, algun premi en metàl·lic.

El grup de l'escola de categoria professional, Sèkia, coreografiat per Júlia i Laura Isanta, s'ha endut quatre primeres posicions, a La Rock Dance Show, La Urbana, iDance Nacional i Urbance. Aquest últim campionat es podrà veure per properament per Esport3 i TV3.

El grup de l'escola de categoria absoluta, Soul Salad, liderat per Júlia Isanta, ha estat campió d'iDance i Urbance, i subcampió a La Rock Dance show i La Urbana. El grup júnior, La Colla, coreografiat per Júlia Isanta, ha participat en cinc campionats i ha estat primer en quatre d'ells, i segon en l'altre. El grup de categoria juvenil, Charlie's Angels, coreografiat per Carles Martínez, ha estat subcampió de La Urbana Championship. Finalment, el grup Q Kings, de categoria prèmium, coreografiat per Laura Isanta, ha guanyat una primera posició a La Rock Dance Show i una segona posició a La Urbana.

Per una altra part, pel que fa a la categoria de parelles, Chals i Ferran, han guanyat a iDance i La Urbana, i Júlia i Laura Isanta han guanyat a La Rock Dance Show, Showbox i Urbance, aquesta última a 11 punts de diferència dels subcampions. En categoria mini-parelles, Alexia i Carla, han sigut campiones en dues ocasions, a La Urbana i iDance Nacional.

A més, l'Escola de Dansa Julieta Soler, ha rebut els premis especials Millor essència en dues ocasions a La Urbana Championship per a Sèkia i Brain o Flex, i Millor essència Funk i Soul per a Sèkia a iDance Nacional.