La Fundació EMI seguirà acompanyant als emprenedors de Sant Fruitós

Ajuntament i fundació han signat un conveni de col·laboració

Representants de la Fundació EMI i l'Ajuntament de Sant Fruitós
Representants de la Fundació EMI i l'Ajuntament de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:39h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Fundació EMI han renovat aquest dimecres el conveni de col·laboració per tal d'oferir un servei d'atenció, assessorament i acompanyament als veïns que vulguin emprendre.

La Fundació EMI facilita, en el marc del Projecte Incorpora, assessorament, formació, acompanyament i finançament a les persones emprenedores, amb l'objectiu que puguin desenvolupar el seu projecte empresarial.

La renovació d'aquest conveni de col·laboració permet a l'Ajuntament continuar proveint d'aquests serveis especialitzats als emprenedors del municipi, sigui assessorament en les etapes prèvies a la creació del negoci, ajuda en diversos tràmits i també en la consolidació de l'empresa durant els primers anys de vida del negoci. Alhora ajuda en la cerca de les diverses possibilitats de finançament.

Les persones emprenedores que vulguin ser ateses i rebre l'assessorament especialitzat dels tècnics en emprenedoria de la Fundació EMI, han de posar-se en contacte amb l'Oficina de Recuperació Econòmica del municipi qui, després d'una primera presa de contacte, els derivaran als tècnics especialistes de la Fundació.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina de Recuperació Econòmica a través del correu [email protected] o trucant al 93.878.97.02.