Música al Castell

​El cicle Música al Castell portarà Gessamí Boada, dissabte, a Sallent

Hi interpretarà el seu darrer treball "On començo jo", en un concert que començarà a les 10 del vespre

per Redacció, 22 de juliol de 2021 a les 11:43 |
Gessamí Boada serà aquest dissabte al Castell de Sallent | Promocional
El cicle Música al Castell de Sallent acollirà aquest proper dissabte a les 10 del vespre, el seu penúltim concert. La protagonista serà Gessamí Boada, una de les veus emergents del panorama actual a casa nostra. El preu de l'entrada és de 15 euros.

Amb On començo jo (Segell Microscopi, 2020), Gessamí Boada s'allunya del jazz amb onze noves cançons més properes a un pop amb sonoritats electròniques i de l'indie però mantenint l'essència de cantautora que la caracteritza. Com a White flowers (Segell Microscopi,2018) -el seu disc de debut-, ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi i, junts, han coproduït les cançons durant mesos per trobar una nova estètica musical pròpia experimentant.


Amb una veu versàtil, plena de matisos i molt expressiva, ens canta lletres profundes que parlen de canvis, de l'emergència climàtica, de l'empatia i de connectar-se amb un mateix. Per aquest àlbum ha comptat amb les col·laboracions d'Enric Verdaguer, Alessio Arena i Elena Gadel.

Després de presentar-ho a La Nau de Barcelona dins el cicle Curcircuit amb convidats com Judit Neddermann, Alessio Arena o Enric Verdaguer, aquest estiu està girant per tot Catalunya en cicles i festivals, entre ells el Festival Espurnes, el Festival de Jardins de Pedralbes, al nou Posidònia Fest (Port de Mataró), que ha estat presentat aquesta setmana. Ara arriba a Sallent en un concert en format duet conjuntament amb el prestigiós teclista i productor Kquimi Saigi.

 

Participació