Gent gran

Manresa promou una enquesta per conèixer els hàbits saludables i l'estil de vida de la gent gran

Amb la voluntat de poder dissenyar noves accions d'envelliment actiu a la ciutat

per Redacció, 22 de juliol de 2021 a les 12:00 |
L'Ajuntament de Manresa vol conèixer els hàbits de la gent gran | Sabine van Erp
La Regidoria de Ciutat Saludable i el Programa de les Persones Grans de l'Ajuntament de Manresa ha impulsat una enquesta que té l'objectiu de conèixer alguns hàbits de la vida quotidiana de la gent gran. Amb aquesta iniciativa municipal es proposa a la ciutadania que respongui un qüestionari anònim que s'oferirà en format online i en paper.

Amb els resultats de l'enquesta es pretén recopilar informació sobre l'alimentació, l'exercici físic, el descans, la xarxa relacional, la salut emocional, temps de lleure i altres temes d'interès per a les persones grans de la ciutat, amb l'objectiu de poder dissenyar accions d'envelliment actiu que responguin a les necessitats que s'hi reflectiran.


Es pot respondre el qüestionari online a través d'aquest enllaç.

Per altra banda, per tal de facilitar-ne l'accés a tothom, també es podrà respondre en format de paper fins al 30 de setembre de 2021 a diversos espais i equipaments de la ciutat: Biblioteca del Casino, Biblioteca de l'Ateneu les Bases, Centre Cívic Selves i Carner, Casal de les Escodines, AV Balconada,  AV Xup, Casal de la Gent Gran de Manresa, AV Sagrada Família, AV Carretera de Santpedor, AV Vic-Remei, Casal La Nostra Llar de Valldaura, L'Espai Social Catalunya la Pedrera i el Kursaal.


Per a més informació o per sol·licitar el qüestionari podeu enviar un correu electrònic a gentgran@ajmanresa.cat o trucar al 938752486, o bé sol·licitar-ho per WhatsApp al número 608332303.

 

Participació