El Cd'E Manresa iniciarà la pretemporada contra el Cornellà el 28 de juliol

Els plats forts de la preparació manresana seran el partit contra el RCD Espanyol i la seva primera participació al Torneig Històrics

El Cd'E Manresa ja escalfa màquines per a la temporada 2020-21
El Cd'E Manresa ja escalfa màquines per a la temporada 2020-21 | CEM
21 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:34h
El Cd'E Manresa ha presentat aquest dimecres el calendari de pretemporada que ha enllestit de cara a fer una bona preparació per a un curs que pot ser molt prometedor.

Els manresans iniciaran la pretemporada contra la UE Cornellà el proper 28 de juliol. Tres dies després, el 31, arribarà el matx amb el rival de més pes d'aquesta preparació, el RCD Espanyol. El 5 d'agost serà l'hora de la primera participació del Cd'E Manresa al Torneig Històrics, i el dia 8 d'agost, visitaran l'AE Prat, sempre i qual el club no es classifiqui per a la final del Torneig Històrics.

El dia 14 d'agost serà el primer partit del Cd'E Manresa a casa. La Fundació Gramanet visitarà el Congost. El 18 es viatjarà a Badalona; el dia 23 l'Igualada visitarà el Congost; el 26, l'equip viatjarà a Terrassa, i, finalment, ja en dates de Festa Major, el 29 d'agost, el CE Europa jugarà a Manresa.