Manresa busca candidats a Pubilla i Hereu 2021

Han de ser empadronats a la ciutat des de fa 5 anys com a mínim, ser solters i tenir entre 17 i 23 anys

Mireia Sànchez i Adrià Hervàs són Pubilla i Hereu de Manresa des de 2019
Mireia Sànchez i Adrià Hervàs són Pubilla i Hereu de Manresa des de 2019 | Pere Fontanals
Redacció
21 de juliol del 2021
Actualitzat el 09 d'agost a les 20:52h
La Comissió de la Pubilla i Hereu de l'Agrupació Cultural del Bages, juntament amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, han obert la convocatòria per trobar els candidats a Pubilla i Hereu de Manresa 2021. Cal recordar que les condicions per poder ser candidat és que estiguin empadronats a Manresa des de fa, com a mínim, 5 anys, han de ser solters i tenir entre 17 i 23 anys.

Durant la Festa Major de Manresa, a finals d'agost, es portarà a terme l'elecció de la Pubilla i Hereu de la ciutat entre els candidats que s'hagin presentat en aquesta convocatòria. Els nous Pubilla i Hereu substituiran Mireia Sànchez i Adrià Hervàs, que ho són des de l'any 2019, ja que l'any passat no es va poder fer convocatòria per les mesures contra la Covid-19.

El termini d'inscripcions a les candidatures finalitza el 28 d'agost, i el mateix dissabte a 2/4 de 5 de la tarda es farà una reunió informativa i els exàmens al local de l'Agrupació Cultural del Bages, on caldrà que assisteixin tots els candidats i candidates amb el seu representant, el qual formarà part del jurat.

Les candidatures es poden presentar a les oficines de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, (Passeig de Pere III, 27), al local de l'Agrupació Cultural del Bages (C. Talamanca,15), al correu [email protected] o al telèfon 659 997 855.