Sant Fruitós

Gent fent Poble demana la dimissió de David Uró per usar un escut de Sant Fruitós «en benefici propi»

Diu que el regidor d'ERC el fa servir a les xarxes enaltir la seva feina i per atacar el grup de l'oposició

per Pere Fontanals, Sant Fruitós de Bages, Catalunya | 20 de juliol de 2021 a les 19:50 |
Captures (la línia i la fletxa són el logotip de l'Oficina de Recuperació Econòmica) | Xarxes
Les desavinences entre el grup municipal de Gent fent Poble i el grup municipal d'ERC Sant Fruitós continuen mesos després de la moció de censura que va fer fora Joan Carles Batanés de l'alcaldia, però darrerament han crescut encara més respecte d'un dels regidors republicans, ara al govern: David Uró, que a més és el portaveu d'ERC.

Ja al ple ordinari de dijous de la setmana passada, tots els regidors de Gent fent Poble van abandonar la sessió per, segons van explicar en una nota de premsa, "les constant vexacions verbals i mal tracte continuat" que van rebre per part d'Uró.


Aquest dimarts, nova clau de volta. Gent fent Poble demana a l'alcaldessa de Sant Fruitós, la també republicana Àdria Mazcuñán, que faci dimitir el regidor Uró per, segons asseguren, "usar un logo municipal en benefici propi en escrits publicats i a les xarxes social". A més, critiquen que ha usat aquest logotip, concretament el de l'Oficina de Recuperació Econòmica municipal, "per enaltir la seva feina i del govern municipal i el contraposa amb una piràmide de sal que representa l'oposició", o sigui, Gent fent Poble.

El grup d'electors demana del regidor David Uró una disculpa pública pel mal ús de l'escut municipal i que si no ho fa, l'alcaldessa el destitueixi.

 

Participació