App

Diumenge es presentarà a Manresa una filosofia de treball a partir d'una «app» que uneix empreses i clients

per Redacció, 20 de juliol de 2021 a les 18:45 |
Nicolás Martinez en finalitzar l'esdeveniment als cines la Morea aquest diumenge | Dyoungteam
Manresa acollirà aquest diumenge a partir de 2/4 de 11 del matí la presentació de Bussines Event Manresa, un esdeveniment realitzat pel grup empresarial VIPCashBack i Dyoung.team. A l'acte pretenen transmetre a la comarca una filosofia de treball mitjançant una app que uneix empreses i clients utilitzant el sistema de compra de moda en el món, el cashback. És a dir, el pagament automatitzat amb el qual recuperes part del cost.

En 2003 una empresa austríaca va confeccionar una app gratuïta amb codi QR per a reunir en un mateix espai empreses i clients perquè tots dos es beneficiessin d'aquesta relació directa. En el període transcorregut fins a 2020, l'aplicació ja suma més de 15 milions d'usuaris, més de 150.000 empreses i té presència en 55 països.


Dyoung.team s'han convertit en recomanador d'aquesta app amb el model de network màrqueting que consisteix en captar empreses que s'incorporin a l'aplicació i, al seu torn, generar ells mateixos equips recomanadors, que lideren amb la seva filosofia de treball.

"Desenvolupem un negoci amb la tecnologia de l'empresa austríaca que hem obtingut a través d'un sistema que s'assembla a una franquícia portada a la mínima expressió. Disposem de les nostres normes, equip i països en els quals influirem", explica Nicolás Martínez, propulsor d'aquesta idea.


VIPCashBack gestiona un equip de 100 recomanadors distribuïts, entre Catalunya, l'estat espanyol, Belgica, Austràlia, el Regne Unit, Polònia i ara, a Manresa.

David Garriga, el delegat a la zona de Catalunya central, explica que vol impulsar i portar tots els comerços de la zona al segle XXI gràcies a aquesta tecnologia. "Tenim moltíssimes ganes d'arrencar un primer grup d'empreses aquí" afirma Garriga; a més assegura que "gràcies a tota l'experiència que tenim i el desenvolupament que ja hem fet en el nord d'Espanya, la implantació d'aquesta tecnologia aquí podrà ser més ràpida, sempre que comptem amb el primer grup d'empresaris pioners de la zona".

Els impulsors destaquen tres aspectes d'aquest model: és una aplicació a escala mundial per a qualsevol consumidor i empresa; és un sistema de màrqueting, publicitat i fidelització entre empresa i client i es posa aquesta tecnologia a l'abast de qualsevol pime.

Les persones que desitgin assistir a la trobada poden contactar amb el 695930707.

 

Arxivat a:
Economia i Empresa, apps
Participació