Espanyolisme

Societat Civil Catalana tria «el Cor de Catalunya» per llançar la campanya «Som Molts»

El president de la plataforma espanyolista, Fernando Sánchez, ha assegurat que hi ha catalans al territori que viuen "amb por i soledat"

per Redacció, 20 de juliol de 2021 a les 17:02 |
Presentació de la campanya «Som Molts», de Societat Civil Catalana, a Manresa | Nia Escolà
Societat Civil Catalana ha presentat aquest dimarts Som Molts, una campanya mediàtica que té el doble objectiu de "recordar als constitucionalistes de fora de Barcelona que no estan sols" i, de l'altra, captar gent. El president de SCC, Fernando Sánchez, ha assegurat que hi ha catalans al territori que viuen "amb por i soledat", però ha subratllat que no estan sols i ha posat d'exemple el Bages on, segons ha dit, 4 de cada 10 persones voten partits constitucionalistes.

"Cal atrevir-se a organitzar-se perquè, només si som forts a la Catalunya interior i fora de l'àrea metropolitana, aconseguirem canviar Catalunya. Les eleccions es guanyen fora de Barcelona", ha afegit. La campanya es plasmarà amb anuncis a deu mitjans locals.


El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez, ha presentat la campanya a la plaça Major de Manresa, "el cor de Catalunya", segons ha dit. Ho ha fet acompanyat d'alguns dels portaveus de l'entitat al territori, on es dirigeix la nova campanya de l'entitat per captar membres. "Cal atrevir-se a trencar l'armari del silenci, a alçar la veu i a organitzar-se per recuperar la millor Catalunya", ha afegit.

SCC també ha aprofitat l'acte per denunciar el "l'abandonament" del Govern a les comarques de la Catalunya interior.

 

Participació