Mossos, Policia Nacional i Policia Local coordinen cinc dies d'accions conjuntes a Manresa

Amb la voluntat de prevenir robatoris, van fer 118 identificacions i van practicar sis detencions, quatre per delictes comuns, una per un requeriment judicial i una més per ser estranger sense papers

Redacció
20 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:21h
Agents dels Mossos i la Policia Nacional identificant un jove al carrer
Agents dels Mossos i la Policia Nacional identificant un jove al carrer | Mossos
Agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de Manresa i de la Policia Nacional, han realitzat durant 5 dies un dispositiu de seguretat ciutadana per prevenir furts i robatoris a la ciutat, amb especial atenció a punts del Centre Històric i del centre comercial.

El dispositiu es va dur a terme entre el 12 i el 16 de juliol, de les set de la tarda a les tres del matí. L'objectiu era prevenir i garantir la seguretat ciutadana i l'ordre públic i, en cas de produir-se algun delicte, denunciar o detenir els presumptes autors.

Durant l'operatiu es van realitzar 118 identificacions, entre les quals hi va haver 6 persones detingudes. Una per temptativa de robatori amb violència, una per requeriment judicial amb ordre d'ingrés a presó, tres per un delicte contra la salut pública i una per ser estranger i no tenir la documentació en regla.

D'altra banda, es van aixecar 18 denúncies administratives per la Llei 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, per consum o tinença de substàncies estupefaents, i  tinença d'armes. També es van posar 8 denúncies per conductes incíviques i consum d'alcohol. A més, es van identificar quatre vehicles, dels que dos dels conductors van quedar denunciats per consum de drogues.

Els tres cossos han anunciat que durant les properes setmanes continuaran fent tasques d'aquest tipus a Manresa per part de tots els cossos policials.