Sant Joan de Déu torna a registrar defuncions Covid: tres des del cap de setmana

L'hospital manresà portava gairebé dos mesos sense víctimes mortals fruit de la pandèmia

Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
20 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:55h
Després de gairebé dos mesos després de l'última defunció de pacient amb coronavirus a Sant Joan de Déu, l'increment dels índexs epidemiològics registrat en les últimes setmanes i l'augment d'ingressos hospitalaris dels darrers dies, s'ha traslladat definitivament al registre de defuncions. Des d'aquest cap de setmana, tres pacients que es trobaven a les unitats d'aïllament del centre de la Fundació Althaia han perdut la vida i han fet créixer el total de difunts als centres d'aquesta fundació fins als 315 des de l'inici de la pandèmia.

A més, el nombre d'ingressats a Manresa continua creixent. Tot i que l'hospital de Sant Joan de Déu té aquest dimarts un pacient menys en aïllament, 25 en total, tot i que sis a cures intensives, l'hospital de Sant Andreu, que la setmana passada tenia 3 pacients ingressats en aïllament, ha hagut d'ampliar l'àrea per acollir els 14 pacients que té actualment ingressats, que procedeixen de serveis d'urgències i de residències del territori.

En l'última setmana, l'hospital de Sant Andreu no ha donat cap alta, però Sant Joan de Déu ha recuperat 41 pacients que o bé han estat donats d'alta o s'han negativitzat. La contra a aquesta dada és que als 11 nous ingressos de Sant Andreu cal sumar-hi els 42 que han entrat a l'hospital d'Althaia.