Coronavirus

Sant Joan de Déu torna a registrar defuncions Covid: tres des del cap de setmana

L'hospital manresà portava gairebé dos mesos sense víctimes mortals fruit de la pandèmia

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 20 de juliol de 2021 a les 13:20 |
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
Després de gairebé dos mesos després de l'última defunció de pacient amb coronavirus a Sant Joan de Déu, l'increment dels índexs epidemiològics registrat en les últimes setmanes i l'augment d'ingressos hospitalaris dels darrers dies, s'ha traslladat definitivament al registre de defuncions. Des d'aquest cap de setmana, tres pacients que es trobaven a les unitats d'aïllament del centre de la Fundació Althaia han perdut la vida i han fet créixer el total de difunts als centres d'aquesta fundació fins als 315 des de l'inici de la pandèmia.

A més, el nombre d'ingressats a Manresa continua creixent. Tot i que l'hospital de Sant Joan de Déu té aquest dimarts un pacient menys en aïllament, 25 en total, tot i que sis a cures intensives, l'hospital de Sant Andreu, que la setmana passada tenia 3 pacients ingressats en aïllament, ha hagut d'ampliar l'àrea per acollir els 14 pacients que té actualment ingressats, que procedeixen de serveis d'urgències i de residències del territori.


En l'última setmana, l'hospital de Sant Andreu no ha donat cap alta, però Sant Joan de Déu ha recuperat 41 pacients que o bé han estat donats d'alta o s'han negativitzat. La contra a aquesta dada és que als 11 nous ingressos de Sant Andreu cal sumar-hi els 42 que han entrat a l'hospital d'Althaia.

Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació