Navàs exigirà a Correus que posi treballadors suficients per garantir el servei als veïns

El ple ha aprovat per unanimitat una moció proposarà pels treballadors de l'oficina d'aquesta població

Oficina de Correus de Navàs
Oficina de Correus de Navàs | GSV
20 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:44h
Fa més de 3 setmanes que els treballadors de l'oficina de Correus a Navàs mostren la seva indignació per la desatenció que l'empresa pública fa de les seves reclamacions d'efectius per poder garantir a Navàs i als seus nuclis un repartiment mínim de dilluns a divendres tal i com diu la normativa. Els treballadors denuncien "la manca de contractació i de planificació" de baixes i vacances que provoquen que els veïns del municipi no rebin la seva correspondència o que la rebin amb molt retard.

Els treballadors, tal i com van denunciar també els de Manresa, també denuncien que Correus està prioritzant el repartiment de paqueteria de compra on line per davant de la correspondència ordinària, notificacions "o els enviaments que no consideren rentables".

Els treballadors van adreçar aquestes queixes a l'Ajuntament de Navàs que, aquest dilluns en ple ordinari, ha vehiculat en forma de moció, que ha estat aprovada per unanimitat, en què exigirà a Correus per a que proveeixi a la unitat de repartiment del municipi dels efectius necessaris per garantir els drets del veïnat.