Les obres a l'antiga Carpa del Riu provoquen una apagada general al sud de Manresa

Una de les màquines que treballen en l'adequació dels terrenys ha arrencat i partit un dels principals cables de subministrament i ha deixat més de mil comptadors sense electricitat

Una fruiteria del Centre Històric sense llum aquest dimarts
Una fruiteria del Centre Històric sense llum aquest dimarts | Pere Fontanals
20 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:46h
El Centre Històric i la façana urbana sud de Manresa s'ha quedat sense electricitat aquest dimarts al matí després que una de les màquines que adeqüen la finca que ocupava l'antiga Carpa del Riu, a la cruïlla de passeig del Riu i carrer del Bruc, ha arrencat i partit un dels principals cables de subministrament elèctric.

L'incident ha tingut lloc a 2/4 d'11 del matí, i en un primer moment l'afectació ha estat sobre 1.116 comptadors, principalment dels barris del Centre Històric i Valldaura, al sud de la ciutat. Endesa ha acotat l'avaria i ha fet un aïllament elèctric del cable arrencat, i gradualment ha mapejat alternatives de subministrament a la xarxa per fer tornar la llum als seus clients.

El subministrament ha estat restablert gradualment fins que a 3/4 de 12 del migdia, la companyia informava que havia restablert el subministrament a tothom.