gent gran

El Consell Comarcal tramita un centenar d'ajuts per al pagament del lloguer de gent gran

L'Oficina de Rehabilitació i Habitatge aconsegueix un benefici global de 203.000 euros per al col·lectiu de persones de més de 65 anys

per Redacció, 20 de juliol de 2021 a les 09:39 |
El Consell Comarcal ha atorgat 108 ajudes al lloguer per a la gent gran | Pixabay
El Consell Comarcal del Bages ha tramitat durant els darrers mesos un centenar d'ajuts per al pagament del lloguer de persones majors de 65 anys en situació de risc d'exclusió social. L'Oficina de Rehabilitació i Habitatge ha aconseguit un benefici global de 203.549 euros per a les famílies de la comarca que s'han acollit a aquests ajuts en la convocatòria corresponent a l'any 2021. L'oficina ha tramitat un total de 144 sol·licituds, de les quals 108 han resultat favorables.

L'import mensual de la subvenció, que ha atorgat el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, és d'un màxim de 200 euros i un mínim de 20 euros. El conseller de l'Àrea de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Bages, Enric Forcada, destaca la importància "d'una convocatòria que ajuda les persones grans que tenen més dificultats per accedir en un habitatge de lloguer a tenir un suport que esdevé fonamental".

 

Participació