Ona Bonet i Biel Cirujeda, campions d'Espanya sub16, i Querall Vallbona, subcampiona

La representació de l'Avinent Manresa ha tingut una excel·lent actuació a l'Estatal que s'ha disputat a Lleida

Els tres medallistes manresans, Biel Cirujeda, Queralt Vallbona i Ona Bonet
Els tres medallistes manresans, Biel Cirujeda, Queralt Vallbona i Ona Bonet | CAM
Redacció
19 de juliol del 2021
Actualitzat a les 0:24h
Els atletes de l'Avinent Manresa sub16 han tingut una excel·lent actuació al Campionat d'Espanya d'atletisme d'aquesta categoria que s'ha disputat durant el cap de setmana a Lleida, amb dues medalles d'or, una d'argent, i dues posicions de finalista, que han situat al club manresà en el segon lloc entre els clubs catalans.

Ona Bonet ha consolidat la seva progressió proclamant-se campiona d'Espanya sub16 després de saltar 1,66m a la final del concurs d'altura. El mateix reconeixement s'ha endut Biel Cirujeda en els 300 metres llisos amb un temps de 35"22. A dalt del podi també ha pujat Queralt Vallbona, que ha finalitzat segona en els 300 metres llisos, amb un cronòmetre de 41"15.

En el capítol de finalistes, Joan Lladó ha estat sisè en perxa i el quartet manresà masculí ha obtingut la mateixa posició en el 4x100m. Mar Santanach s'ha quedat a les portes del diploma en martell, on ha finalitzat novena i més lluny en pes, on ha acabat dotzena. Joan Homs ha quedat desè en la final de triple salt, i Jan Pol Catot, que debutava en un estatal, no ha superat les semifinals dels 300 metres tanques.