Els Casals d'Estiu del CAE - La Xarranca fan excursions a l'entorn més proper

Les Escoles Renaixença i Pare Algué han acabat aquest divendres el seu Casal i els joves d'Òrbita Jove Manresa han finalitzat el seu grafit

Joves d'un Casal d'Estiu durant una sortida a Viladordis
Joves d'un Casal d'Estiu durant una sortida a Viladordis | CAE
Redacció
18 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:32h
Un dels objectius dels Casals d'Estiu del CAEFundació La Xarranca és educar en valors, fomentant el treball en equip i el respecte entre nosaltres i el nostre entorn. Per això, durant els Casals d'Estiu traslladen algunes activitats a l'exterior del recinte o escola on es realitzen per treballar l'eix d'animació en nous espais.

Els infants dels Casals d'Estiu han seguit millorant les habilitats ninges tot descobrint els seus municipis de Manresa, Santpedor, Castellbell i el Vilar o Monistrol de Montserrat, respectivament. També han aprofitat per fer excursions a l'entorn proper, com al Parc de l'Agulla o a Montserrat (abans que s'implementessin les restriccions per risc d'incendi). Els nens de les escoles La Renaixença i Pare Algué han acabat aquest divendres les activitats del Casal. Asseguren que s'ho han passat molt bé i que els hagués agradat seguir gaudint del Casal unes setmanes més. Una de les activitats que els ha agradat més ha sigut la remullada.

Els joves d'Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses) també realitzen gimcanes de geolocalització i fan excursions a Sant Salvador de les Espases o a Viladordis que acaben amb nits de bivac. D'altra banda, aquesta setmana els joves d'Òrbita Jove han finalitzat el grafit que estaven fent a la paret del costat de l'Espai Jove Joan Amades - Oficina Jove del Bages.

Enguany s'han apuntat uns 400 infants als Casals d'Estiu que es reparteixen entre els casals de l'escola La Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. A més, uns 320 joves faran activitats programades i segons les seves motivacions amb Òrbita Jove, organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Manresa; i Pack Jove, organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Vacarisses.
Arxivat a