Santpedor rep una subvenció per incentivar la mobilitat eficient i sostenible

Del programa Moves II, impulsat pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat

Carrer Sant Pere de Santpedor, un dels subvencionats
Carrer Sant Pere de Santpedor, un dels subvencionats | AjStp
Redacció
17 de juliol del 2021
Actualitzat a les 20:50h
Santpedor serà beneficiària del programa Moves II, impulsat pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, per a la mobilitat eficient i sostenible. L’Ajuntament va sol·licitar a finals del 2020 un ajut per a la implantació de mesures de mobilitat sostenible amb la millora de l’accessibilitat i l’adaptació de tres carrers, concretament el carrer Sant Pere, el carrer Salvador Espriu i un tram del carrer Passeig. Amb l’adjudicació d’aquesta subvenció, que és de 148.000 euros, es podrà cobrir el 40% de la inversió prevista per aquesta actuació, que tindrà un cost de 370.000 euros.

El regidor de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Santpedor, Albert Espinalt, explica que "aquest ajut permetrà seguir avançant en l’adaptació de l’espai públic del municipi cap a una mobilitat més eficient i sostenible, millorant la seguretat i l’accessibilitat amb la supressió de barreres arquitectòniques".

El programa Moves II està gestionat per l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) amb el suport de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).
Arxivat a