Música

El Festival Viñas porta els 3 «Tenors», diumenge a Moià

A Les Faixes a partir de les 7 de la tarda

per Redacció, 17 de juliol de 2021 a les 19:30 |
Els «Tenors» actuaran a Moià diumenge | Il·luminati
Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, el Festival Viñas ha programat a Les Faixes de Moià un espectacle refrescant per a tots els públics, que presenta els secrets de l'òpera en clau d'humor, mentre escoltem les àries més famoses del repertori dels 3 Tenors, de la companyia Il·luminati.

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l'existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.


Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d'avui i de sempre.

La reserva d'entrades, que tenen un preu de 20 euros, s'ha de fer per whatsapp al 639 640434, per email a moia@joventutsmusicals.cat i per telèfon al 93 4361471

 

Participació