El PSC Manresa analitzarà les ciutats post-pandèmia amb els alcaldes Jordi Valls i Jordi Hereu

En una sessió de xerrades que començarà a la sala d'actes de l'edifici dels sindicats, dilluns a les 7 de la tarda

Redacció
17 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:24h
Jordi Hereu i Jordi Valls participaran a l'acte
Jordi Hereu i Jordi Valls participaran a l'acte | PSC
"Davant el canvi de cicle provocat per la pandèmia que ja repercuteix per a totes i tots els manresans, i pel conjunt de la nostra ciutat, cal tenir ben present tots els escenaris possibles per poder assolir una oportunitat que ens obri una nova etapa de canvi per Manresa". Aquest és l’objectiu principal de la sessió de xerrades obertes que el PSC de Manresa inaugurarà la setmana que ve amb una anàlisi que faran els alcaldes Jordi Hereu i Jordi Valls

Els socialistes manresans creuen que "plegats hem d’obrir un període de transformació de creixement sostenible, just i inclusiu per a tothom. Perquè sols plegats en sortirem reforçats. No hi ha cap altra alternativa possible per a la nostra ciutat" afegeix la carta d’invitació que s’ha adreçat a totes les entitats i associacions de Manresa per convidar-les a participar d’aquestes conferències.

"Volem reforçar-nos com a força política que sempre actua amb vocació de govern i ampliar complicitats amb persones i col·lectius de la ciutat. Tractant les temàtiques en què principalment des de l’Ajuntament és tenen més competències o influència sobre el conjunt de la ciutat, i prioritzant aquelles que hagin quedat més abandonades pel govern actual de la ciutat" assenyala el portaveu del grup municipal Socialista, Felip González.

Per inaugurar aquest nou cicle de trobades, es comptarà amb dos ponents referents del municipalisme del país: Jordi Hereu, alcalde de Barcelona de 2006 a 2011, i Jordi Valls, alcalde de Manresa de 1995 a 2006, on ambdós oferiran la seva experiència i bagatge professionals sota el títol de Els municipis i la gestió de l’endemà de la pandèmia.

Aquest primer acte tindrà lloc el proper dilluns, 19 de juliol, a les 7 de la tarda a la sala d'actes de l'edifici Sindical (Passeig Pere III, 60) donant tret de sortida a tot un seguit de xerrades emmarcades amb el títol de "La Manresa davant el canvi de cicle: una sortida progressista" i que de forma periòdica s’oferirà per poder interpretar claus de present i futur sobre diversos àmbits d’interès per la nostra ciutat.

Per al primer secretari del PSC de Manresa, Anjo Valentí "volem analitzar, reflexionar i debatre conjuntament propostes des d’una òptica progressista i transformadora per a la ciutat i la seva ciutadania, i principalment de quina manera i com sortirem plegats l’endemà d’haver superat la pandèmia", i afegeix Valentí que, "les conclusions de totes aquestes trobades-col·loquis ens serviran per configurar el full de ruta i les bases de les nostres propostes de polítiques públiques que oferirem a les manresanes i manresans per les eleccions municipals de 2023". 

"Volem agrair en especial la disponibilitat de la UGT i CCOO de Manresa en haver-nos cedit per aquesta trobada la seva sala d’actes a la seu de l’edifici Sindical, que ens facilita molt obrir la participació de més persones i col·lectius socials de la ciutat" conclou el responsable dels socialistes manresans.

Per poder assistir a aquest primer acte d’inauguració i complir amb totes les precaucions i prevencions necessàries del moment, cal confirmar l’assistència via manresa@socialistes.cat o al 938720570 del PSC-Manresa.