La llar d'infants La Lluna i la residència Sagrada Família celebren junts el Carnestoltes

La festa, que ha comptat amb l'assistència d’una vuitantena de persones, ha estat molt participativa

Redacció
12 de febrer del 2010
576_12659998542010_02_12_carnestolteslluna
576_12659998542010_02_12_carnestolteslluna

Els alumnes de La Lluna i els usuaris de la residència Sagrada Família celebrant el carnestoltes. Ajuntament Manresa

Els alumnes de la llar d'infants municipal La Lluna, situada al barri de la Balconada, han celebrat durant el matí d'avui divendres la festa del Carnestoltes. Per segon any consecutiu, ho han fet juntament amb la gent gran de la residència Sagrada Família. La festa ha estat molt participativa ja que, a més dels infants, la gent gran i l'equip educatiu, hi ha pres part les famílies dels alumnes. En total, hi han estat presents una vuitantena de persones.

La trobada entre diferents generacions iniciada el curs passat va deixar satisfets tant els infants com la gent gran. És per aquest motiu que enguany s'ha donat continuïtat a aquest projecte entre la llar d'infants i la residència.

Alguns dels usuaris de la residència ja van participar durant el primer trimestre en una primera trobada d'intercanvi intergeneracional. Va ser en un matí a la llar d'infants amb danses, cançons i sorpreses, on la gent gran va elaborar uns sonalls i va construir un titella amb material reciclable per a l'escola.

La col·laboració de treball conjunt entre la gent gran i els infants s'ha vist de nou aquest divendres. La festa ha consistit en un esmorzar –elaborat amb la participació de les famílies– i un playback musical. No hi ha faltat una rua amb danses i cançons que, per motius climatològics, s'ha celebrat a l'interior del centre educatiu.

Els dies previs a la festa els més petits han elaborat uns barrets per complementar la disfressa de la gent gran que, per la seva banda, ha preparat una sorpresa per la disfressa dels més menuts. En concret, els han fet uns llaços.