La Travessa per la Llibertat de Jordi Turull arriba a Manresa entre centenars d'assistents

El President Pere Aragonès l'ha rebut a la capital del Bages

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, saluda l'exconseller Jordi Turull a Manresa
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, saluda l'exconseller Jordi Turull a Manresa | Guillem Roset
Aina Font / ACN
17 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:07h
L'exconseller Jordi Turull ha arribat aquest dissabte al migdia a Manresa, procedent d'Artés i acompanyat de centenars de persones, que han seguit amb ell la vuitena etapa de la Travessa per la Llibertat, un pelegrinatge de gratitud i compromís amb el país que el durà fins a Arnes (Terra Alta). Turull, que ha començat la caminada a les set del matí des del Parc de Can Cruselles d'Artés, ha arribat a la plaça manresana de Crist Rei minuts després de les dotze del migdia.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, l'ha rebut a Manresa després d'haver completat un nou tram de la Travessa per la Llibertat. La trobada amb el cap del Govern s'ha fet al Passeig de Pere III. Aragonès i Turull han intercanviat unes breus paraules, s'han fet una fotografia de família i l'exconseller ha regalat al president de la Generalitat una samarreta commemorativa de la Travessa per la Llibertat.

Durant la ruta, ha volgut recordar l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel i la resta d'exiliades i exiliats: "avui, el nostre compromís és el de no parar fins que puguin tornar a passejar per la seva comarca i el seu país en plena llibertat", ha escrit en una piulada a Twitter.

L'etapa del diumenge portarà la Travessa per la Llibertat de Manresa fins a Montserrat.