Tens entre 18 i 29 anys i busques feina? Aquesta oferta de l'Ajuntament de Sant Fruitós potser t'interessa!

El consistori incorporarà, a partir del 29 de setembre i durant sis mesos, un jove en pràctiques que s'encarregui de dinamitzar el Nexe Espai Jove

L'Ajuntament de Sant Fruitós contractarà un/a jove en pràctiques perquè dinamitzi el Nexe
L'Ajuntament de Sant Fruitós contractarà un/a jove en pràctiques perquè dinamitzi el Nexe | AjSFB
NacióManresa
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:53h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages contractarà, a partir del 29 de setembre d'aquest any, una persona d'entre 18 i 29 anys perquè s'encarregui de dinamitzar el Nexe Espai Jove, un espai polivalent ubicat al bell mig del municipi en el qual s'hi duen a terme, assiduament, activitats culturals i de lleure. 

L'oferta laboral, que s'ha gestat en el marc del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, serà d'un contracte de treball en pràctiques, durant sis mesos, a jornada completa.  

 
Per a accedir a aquesta plaça s'ha de disposar d'una titulació que acrediti que s'ha cursat satisfactòriament algun Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de la branca d'animació sociocultural i turística; d'activitats físicoesportives; d'integració social, o de so per a audiovisuals i espectacles

Com a requisit, també es demanarà als aspirants que siguin beneficiaris del programa de Garantia Juvenil i que estiguin inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya (Oficina de Treball) com a demandant d'Ocupació. En aquest sentit, no s'acceptaran sol·licituds de persones que tinguin vigent algun contracte laboral dintre del programa de Garantia Juvenil o que hi hagin participat durant les convocatòries de 2019 i 2020.

On s'ha d'enviar el currículum?
 
Les persones que estiguin interessades a aspirar a la plaça laboral poden enviar el seu Currículum Vitae, abans del 9 de setembre, al correu electrònic [email protected]. En l'apartat Assumpte hi han d'escriure: "Joves en pràctiques 2021". Adjunt, s'hi ha d'afegir el document amb el currículum.