El PSC dona per finalitzat el pacte de govern municipal amb el grup del GIIS a l'Ajuntament de Súria

L'alcalde Albert Coberó, i els tres regidors socialistes han perdut la confiança en els seus ex socis de govern

L’alcalde Albert Coberó  en una imatge recent
L’alcalde Albert Coberó en una imatge recent | FMC
Redacció
14 de juliol del 2021
Actualitzat a les 8:52h
El PSC de Súria ha anunciat el trencament amb el GIS després de dos anys de mandat. El trencament es produeix després de que en varies ocasions al llarg del mandat hi hagi hagut disfuncions internes, i discrepàncies en la gestió dels diferents regidors. Fins al punt que l'alcalde Albert Coberó, i els tres regidors socialistes han perdut la confiança en els seus ex socis de govern.

El trencament definitiu arriba després de noves discrepàncies els últims dies i que han tingut com a conseqüència una inestabilitat interna que, segons els socialistes, ha estat impossible de gestionar.

Sobre les possibilitats futures, des del PSC s'afirma que "som conscients que ara el GIIS i la resta d'oposició (ERC, AIS, JxS)” poden conformar una majoria per apartar-nos del govern mitjançant una moció de censura; una possibilitat que no descartàvem que s'hagués dut a terme igualment. Tot i això, nosaltres seguirem treballant incansablement, com el primer dia".

Els regidors afirmen que la pèrdua de confiança ha estat un fet gradual al llarg dels últims mesos, agreujat les últimes setmanes. 

L'alcalde ha assegurat que "seguirem liderant aquest govern de manera constructiva i responsable, amb l'objectiu de no aturar el nostre municipi. El millor que podem fer per Súria és deixar-nos la pell per tots els suriencs i surienques".
Arxivat a