L'AVV del Barri Antic organitza una tarda de tallers i activitats aquest dilluns

Estil Barri Antic pretén generar un espai de trobada entre veïns i enfortiment de vincles comunitaris al barri

Estil Barri Antic es portarà a terme a la Plana de l'Om
Estil Barri Antic es portarà a terme a la Plana de l'Om | AVV Barri Antic
Redacció
11 de juliol del 2021
Actualitzat a les 9:38h
L'Associació de veïns del Barri Antic i el Pla comunitari de la FAVM, en col·laboració amb l'Ajuntament de Manresa, organitzen una tarda d'activitats per a totes les edats amb el nom d'Estil Barri Antic aquest proper dilluns.

Estil Barri Antic és una iniciativa organitzada per l'AAVV del Barri Antic i l'Ajuntament de Manresa, per tal de generar un espai de trobada entre veïns i enfortiment de vincles comunitaris al barri. Malgrat que per les circumstàncies derivades de la pandèmia enguany no se celebraran les festes del barri, des de l'AVV no es volia deixar passar aquestes dates sense dur a terme una programació d'activitats per a contribuir a dinamitzar la vida del barri antic.

La jornada es durà a terme el 12 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, a la Plana de l'Om,  s'oferiran tallers de perruqueria, joieria i complements, a més d'un mural participatiu. La mostra de pentinats contarà amb la col·laboració del Gremi Artesà de Perruqueria i Estètica del Bages i la perruqueria Arrels, i hi participaran joves que han cursat la darrera edició del projecte Tast d'Oficis + 16. D'aquesta manera els joves podran posar en pràctica els aprenentatges adquirits a les sessions de perruqueria dels tastets i acostar-se a la vida comunitària i el teixit associatiu de la ciutat, en una activitat que es proposa facilitar la construcció de vincles positius amb el veïnat i l'apoderament i la participació dels joves a la comunitat.