Escena

La JazzBand Navàs-Súria presenta el seu primer disc, «Aprenentatjazz», al Kursaal

L'acte va comptar amb la participació del prestigiós músic argentí Emilio Solla, guanyador d'un premi Grammy

per Redacció, 11 de juliol de 2021 a les 08:55 |
Concert de la JazzBand Navàs-Súria al Kursaal | AjSú
La JazzBand Navàs-Súria, formada per alumnes de les dues Escoles Municipals de Música, va presentar el seu primer disc, Aprenentatjazz, aquest dijous 8 de juliol al teatre Kursaal de Manresa, amb la participació del prestigiós músic argentí Emilio Solla, guanyador d'un premi Grammy. El disc també va ser presentat divendres 9 de juliol en un concert al Parc Municipal Macary i Viader de Súria, dins del programa de la Festa Major.

La presentació del disc a Manresa va comptar amb la participació dels alcaldes de Súria, Albert Coberó, i de Navàs, Salvador Busquets, que van destacar la importància d'aquesta fita en la trajectòria musical de la JazzBand.


En el seu parlament, l'alcalde de Súria va afirmar que "estem molt orgullosos del planter de músics locals que tenim als dos municipis". Per la seva banda, l'alcalde de Navàs va remarcar la solidesa i la continuïtat de la JazzBand com a dues fortaleses del projecte.

El concert de presentació d'Aprenentatjazz va començar amb l'actuació d'Emilio Solla, que va elogiar el treball de la JazzBand i del seu director, Jordi Pujols, així com de totes les persones que han pres part en la realització del disc. Emilio Solla és un dels músics de jazz més prestigiosos a nivell internacional.


Aprenentatjazz va ser enregistrat als estudis barcelonins Medusa Estudio, utilitzat habitualment per destacats intèrprets i productors musicals nacionals i internacionals.

Per finançar l'enregistrament i la campanya promocional del disc es va llançar una campanya de recollida de donacions a través de la xarxa Verkami, que va superar ràpidament l'objectiu de donacions.

El concert de presentació del disc al teatre Kursaal va ser presentat per la periodista surienca Núria Balaguer.

 

Participació