Grup Electro Stocks fa una donació a Ampans per import de 14.000 euros

Per la seva tasca en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat i en situació de risc

Directius del Grup Electro Stock visitant la nau de Serveis a la Indústria d'Ampans
Directius del Grup Electro Stock visitant la nau de Serveis a la Indústria d'Ampans | Ampans
Redacció
09 de juliol del 2021
Actualitzat a les 19:02h
Grup Electro Stocks, amb més de setanta delegacions comercials a Espanya i una d'elles al polígon industrial Bufalvent de Manresa, dedicada a la distribució de material elèctric, lampisteria i climatització, entre altres, ha triat la fundació Ampans per a fer una donació econòmica de 14.000 euros.

Una representació de Grup Electro Stocks, integrada pel director de Recursos Humans, Fernando Di Menna, acompanyat de la responsable de Selecció i Desenvolupament, Carme Amengual, van visitar Ampans el passat 17 de juny amb la finalitat de conèixer de prop la tasca de l'entitat.

En concret es van interessar pel model d'inserció laboral de l'entitat, que l'any passat ocupava 241 persones amb discapacitat. Membres dels serveis laborals i d'inserció d'Ampans van mostrar als representants de l'empresa el treball que es fa al Garden d'Ampans i a la nau de Serveis a la Indústria, situada al polígon Els Dolors de Manresa.

La col·laboració de Grup Electro Stocks amb Ampans sorgeix de la voluntat de l'empresa de col·laborar amb projectes d'inclusió sociolaboral com el d'Ampans, a qui va seleccionar després de fer una àmplia recerca d'entitats dedicades a aquesta tasca social.

Grup Electro Stocks i Ampans es tornaran a trobar pròximament per a abordar una ampliació de la col·laboració en termes de responsabilitat social.
Arxivat a