Casal d'Estiu

Ninges, grafits i parc aquàtic durant la segona setmana dels casals d'estiu del CAE - La Xarranca

Ha estat una setmana plena d'activitat física i creativitat amb caminades, tallers i jocs d'aigua per a petits i grans

per Redacció, 9 de juliol de 2021 a les 18:19 |
Nois i noies d'Òrbita Jove viatjant a Illa Fantasia | CAE
Els casals d'estiu continuen amb l'embranzida del primer dia, complementant les activitats artístiques amb les esportives, trampejant la pluja i la calor i això segur, passant-ho d'allò més bé.

Els nens i nenes dels casals d'estiu del CAE i la Fundació La Xarranca han seguit amb els seus entrenaments per convertir-se en ninges, s'han fet els seus quimonos, han creat els seus shirukens i els han posat a prova amb una gimcana de punteria. Prèviament, però, ja havien practicat amb el joc tradicional de les bitlles catalanes.


Els que tampoc han parat quiets han sigut els joves d'Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses, Vallès Occidental) que han après tècniques de pintura sobre mural per un grafit que acabaran les pròximes setmanes. A més, els de Manresa s'han remullat i gaudit de valent a Illa Fantasia i a Vacarisses han acabat la setmana amb una excursió a Sant Salvador de les Espases i un bivac.

Enguany s'han apuntat uns 400 infants que es reparteixen entres els casals de l'escola la Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. Uns 320 joves faran activitats programades i segons les seves motivacions amb Òrbita Jove, organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Manresa; i Pack Jove, organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Vacarisses.

 

Participació