El primer «afterwork» postpandèmia de TICBages reuneix a la UPC una quarantena de participants

La trobada permet reforçar els vincles entre empreses, professionals i centres formatius del sector tecnològic

«Afterwork» de TICBages a la UPC Manresa
«Afterwork» de TICBages a la UPC Manresa | TICBages
Redacció
09 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:33h
El primer afterwork postpandèmia del sector TIC del Bages ha reunit, aquest dijous a la UPC, una quarantena de participants. En aquesta trobada hi han participat representats d'empreses, centres formatius i professionals vinculats al sector de les noves tecnologies del Bages. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reforçar els vincles entre els professionals del sector tecnològic del territori i també crear sinergies i nous projectes col·lectius.

Entre els presents en aquesta sessió de treball amb caire informal ha destacat la presència de la regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz; la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacós; el president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó; i el president de PIMEC Joves Catalunya Central, Carles Pons; a més de la presidenta de TICBages, Gemma Rojas.

La sessió l'ha organitzat TICBages en el marc dels actes de la Mobile Week a Manresa i s'ha celebrat a l'exterior de les instal·lacions de la UPC de Manresa.