Estiu

Les Vesprades sota l'Alzina de Fonollosa tornaran amb Manu Guix i Judit Neddermann

Després d'un estiu sense la tradicional cita, els dissabtes 17 i 24 de juliol tornarà a sonar la música sota l'alzina centenària de Mas Querol

per Redacció, 9 de juliol de 2021 a les 08:46 |
Manu Guix estrenarà les Vesprades sota l'Alzina de Fonollosa | Promocional
Després que l'any passat no es van poder celebrar, els propers caps de setmana tornen els concerts a les Vesprades sota l'Alzina, el festival estiuenc que des de fa 15 anys se celebra a l'alzina centenària de Mas Querol, a Fonollosa.

El dissabte 17 de juliol, oferirà un concert el músic Manu Guix, acompanyat del seu piano i cantant totes les harmonies vocals per fer gaudir d'una nit especial en un format que connecta de prop i promet un directe ple de sensibilitat i emocions. El següent dissabte, el 24 de juliol, Judit Neddermann amb tota la seva banda presentarà Aire, la bitàcola d'un viatge en què abunden les escales d'autoafirmació i sororitat.


Les entrades s'han de comprar anticipadament a la pàgina web vesprades.cat. En aquesta edició especial, l'aforament s'ha reduït a 400 persones, i encara en queden algunes de disponibles.

També es podrà sopar a una nova zona habilitada expressament a l'espai gastronòmic de l'Era. L'organització ha posat a la venda el tiquet Sarró, que consisteix en una caixa individual amb diversos productes de proximitat i que inclou beguda (amb copa de vi Més que Paraules, cervesa o refresc). El menjar serà elaborat per MengemBages, i els tiquets s'han de comprar anticipadament de manera telemàtica, i conjuntament amb les persones que es vol sopar junt.


Les Vesprades sota l'Alzina estan organitzades per una comissió de l'ACR de Fonollosa, i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Fonollosa, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

 

Participació