Musical

L'Escola de Música d'Artés completa tres funcions del musical «La família Addams»

El grup de joves de Teatre Musical del centre ha interpretat l'obra a la Sala Dos de Gener

per Redacció, 8 de juliol de 2021 a les 19:01 |
Alumnes de Teatre Musical de l'EMMA vestits de «La família Addams» | EMMA
Aquesta setmana, el grup de joves de Teatre Musical de l'Escola Municipal de Música d'Artés han portat a escena el musical que han estat treballant al llarg de tot el curs: La Família Addams, un musical de Broadway que va ser estrenat l'any 2010 amb cançons i text d'Andrew Lippa i llibret de Marshall Brickmann i Rick Elice.

Es tracta d'un muntatge basat en les vinyetes homònimes de Charles Addams que giren al voltant d'un excèntric clan familiar amb gust per tot allò fosc i macabre. La traducció al català és de l'Antoni Font Mir. Aquests valors s'han preservat al llarg dels anys en aquesta família, però de cop i volta un fet inesperat fa trontollar els fonaments de la família.

Un total de tres funcions, amb les entrades exhaurides en cada una d'elles, han rebut els aplaudiments d'un públic entregat, que n'ha gaudit des del primer moment. El treball dels joves, 16 nois i noies de 14 a 20 anys, dirigits per Ferran Junyent, Robert Puig, Mònica Ramírez, Marc Reguant i Carles Suero, s'ha pogut veure a l'escenari, ambientat i caracteritzat excel·lentment, a través de la complicitat multidisciplinar del teatre, la dansa, el cant i la música del text de La Família Addams

Teatre Musical, la suma d'esforços de l'escola i el grup NEI Teatre d'Artés


L'assignatura de Teatre Musical s'ofereix a l'Escola Municipal de Música d'Artés des del curs 2017-2018, una proposta que neix de la suma d'esforços que va fer el centre amb el grup NEI Teatre d'Artés en què els professors de l'escola de música lideren la part musical, mentre que diversos membres del NEI Teatre treballen la part teatral i coreogràfica. Anteriorment, han presentat els musicals Matilda (l'any 2018) i School of Rock (l'any 2019).

Al llarg dels seus 25 anys d'història, l'Escola Municipal de Música d'Artés ha incorporat en les seves produccions noves disciplines artístiques, a part de la música. En aquest sentit, la dansa, el teatre i l'escenografia han format part dels espectacles de gran format que ha anat oferint el centre. En els darrers 4 anys s'ha fet un pas més amb la incorporació de la Dansa i el Teatre Musical dins de l'oferta educativa del centre. 

 

Participació