El Kursaal acollirà dissabte la gala de celebració dels 10 anys de LaCrica

El mateix dissabte es posaran a la venda les entrades de l'espectacle de circ "Suspensión" que es podrà veure al teatre el 3 de setembre

LaCrica fa 10 anys
LaCrica fa 10 anys | Promocional
Redacció
08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:05h
L'associació de circ LaCrica celebra aquest dissabte, 10 de juliol a les 8 del vespre, 10 anys de trajectòria amb una gala a la sala gran del Kursaal. Amb aquesta gala, a càrrec de professors de LaCrica i que comptarà amb números de diverses disciplines del circ, l'associació celebrarà els 10 anys d'activitat dedicada a la formació de circ a la Catalunya central. 

A la gala s'hi veuran números de diferents disciplines com ara trapezi doble, corda, equilibris de mà a mà, clown, màstil xinès... a càrrec dels professors i professores actuals de LaCrica, amb diversos artistes convidats. Les entrades per veure l'espectacle tenen un preu de 12 euros (8 euros per als menors de 12 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per internet o una hora abans de l'espectacle. Durant la gala s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Més de 2.500 alumnes d'entre 4 i 40 anys s'han format en classes regulars durant aquesta dècada a LaCrica. Però si s'hi afegeixen els Tallers de Circ realitzats arreu del territori la xifra creix fins a 8.000 persones, entre infants, joves i adults.

Dissabte es posen a la venda les entrades per veure Suspensión
L'espectacle de circ Suspensión de la Cia Nueveuno es podrà veure a la sala gran del Kursaal el divendres, 3 de setembre a les 8 del vespre, dins del marc del Festivalet de Circ de Manresa i amb la col·laboració de LaCrica. Les entrades, que tenen un preu 12 euros (10 euros per als majors de 65 anys i 6 euros per als menors de 25 anys i amb Carmet Galliner), es podran comprar a partir d'aquest dissabte a les 11 del matí a les taquilles del Kursaal i per internet.

Suspensión és un espectacle de circ contemporani en el qual el públic es podrà reconèixer i emocionar. És la nostra pilota llançada a l'aire que assoleix l'instant de suspensió; el moment en què tot pot passar, el moment en què podem cedir a la gravetat, o prendre decisions diferents, el moment en què una pilota es queda flotant i, juntament a això, tots contenim l'alè a l'escenari.