Febre per la vacuna a Manresa

L'Anònima i el convent de Santa Clara registren cues inacabables el segon dia de maratons de vacunació a la capital del Bages

08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:18h
Cues a Santa Clara i a l'Anònima per vacunar-se
Cues a Santa Clara i a l'Anònima per vacunar-se | NCA / PFB
Com si s'hagués de celebrar el concert d'un conjunt de moda. L'Anònima i el convent de Santa Clara de Manresa han registrat cues des d'hores abans de començar la vacunació en la segona marató exprés que es porta a terme a la ciutat.

Si dimarts passat, l'antic escorxador va completar 350 vacunacions de gent que va fer cua a la tarda, aquest dijous, amb l'obertura de dos nous punts des de primera hora del matí, a 2/4 de 9 al convent i a les 9 a l'antiga elèctrica, les fileres de persones esperant per immunitzar-se encara han estat més llargues que fa dies.

Aquesta setmana Salut ha programat jornades de vacunació exprés, sense necessitat de cita prèvia, a diversos municipis del Bages i el Moianès, entre els quals aquests dos dies a Manresa. En l'estrena de dimarts, i salvat el canvi d'horari comunicat a última hora -només es va fer a la tarda-, a l'antic escorxador que ara pertany a la FUB es van administrar 350 dosis.

Més enllà de la vacunació, abans s'han d'identificar les persones i comprovar que compleixen els requisits, més de 30 anys, i no haver passat la Covid en els darrers sis mesos. La vacuna que es va administrar, majoritàriament, dimarts va ser la Janssen, que és monodosi.

Jornada completa a l'Anònima
Els horaris de vacunació exprés d'aquest dijous són de les 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda, a l'Anònima, i de 2/4 de 9 a 2/4 de 3 del migdia, també s'administraran vacunes al convent de Santa Clara.