Abadal i l'artista bagenc Jos oferiran un concert de piano de cua entre vinyes

El concert s'emmarca dins del cicle Vespres d'Estiu a Abadal, que també comptarà amb tres sopars

Jos oferirà un concert de piano de cua entre vinyes a Abadal
Jos oferirà un concert de piano de cua entre vinyes a Abadal | Promocional
Redacció
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 22:34h
Aquest mes de juliol el celler Abadal dóna la benvinguda al cicle Vespres d'Estiu a Abadal; una proposta que combina música i gastronomia a l'entorn únic i singular del celler. 

Un dels protagonistes serà el concert de piano de cua entre vinyes, amb l'artista bagenc Jos, que tindrà lloc el proper divendres 9 de juliol a les 8 del vespre. Un maridatge sensorial únic entre vinyes, on gaudir de les versions a piano de temes clàssics dels anys 80 fins a l'actualitat, amb veu i mans d'en Jos. Una experiència evocadora, intensa i romàntica, que fluirà a través de les notes del piano i de les paraules de Marta Membrives, sommelier d'Abadal, apropant els matisos del vi a la música.  

Dins del cicle també s'han programat tres sopars: el 8 de juliol el xef Jordi Llobet, estrella Michelin, oferirà una proposta de cuina evolutiva, elaborada amb producte de proximitat; el dia 15 de juliol, el xef Roberto Costagliola del restaurant Il Maestro delectarà als assistents amb la passió que transmet en totes les seves creacions culinàries; i per últim, el 22 de juliol serà moment de deixar-se sorprendre per l'alta gastronomia japonesa de la mà del xef Mutsuo Kowaki.  

Els divendres 2, 16 i 23 de juliol DJ Pajarita Sound posarà el toc musical al Wine Bar d'Abadal.  

Els aforaments són limitats acord a la normativa vigent. Per al concert de piano i els sopars cal adquirir les entrades anticipades a aquest enllaç.