El carrer Nou de Sant Fruitós celebrarà les Enramades divendres i dissabte

Hi haurà música, festa infantil, concurs, un bingo popular i una mostra de dansa

Foto d'arxiu d'unes Enramades del carrer Nou
Foto d'arxiu d'unes Enramades del carrer Nou | AjSFB
Redacció
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:37h
Sant Fruitós de Bages viurà la 56a edició de les Enramades del carrer Nou aquest divendres i dissabte 9 i 10 de juliol.

La festa començarà el divendres a 2/4 de 9 del vespre amb un sopar de vins i tapes i a continuació el grup Los bingueros amenitzarà la vetllada amb un concert.

El dissabte 10 de juliol, a partir de 2/4 d'11 del matí, es celebrarà la tradicional festa del fang, per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Els premis d'aquest concurs s'entregaran el mateix dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. A partir de 2/4 de 8 del vespre s'ha programat un bingo popular. Les Enramades del carrer Nou acabaran, a les 10 del vespre, amb una mostra de dansa a càrrec de l'esbart Som Riu d'Or.

Per tal de poder celebrar les enramades amb seguretat, del dijous 8 de juliol a les 7 de la tarda i fins al dilluns 12 de juliol a l'1 del migdia, el carrer Nou quedarà restringit a la circulació de vehicles. L'aparcament en aquest carrer també estarà prohibit a partir del dijous a les 8 del matí i fins dilluns a l'1 del migdia. Els veïns que tenen aparcaments en aquest tram del carrer no podran realitzar entrades i sortides durant aquest període.