OddBeatles Band estrenarà el cicle de concerts Gresca a la Fresca de Sallent

Serà divendres a la plaça Sant Antoni Maria Claret de Sallent

OddBeatles Band estrenarà el cicle d'estiu a Sallent
OddBeatles Band estrenarà el cicle d'estiu a Sallent | Promocional
Redacció
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:18h
El proper divendres a les 10 del vespre, el grup bagenc OddBeatles Band obrirà el cicle de concerts Gresca a la Fresca a la plaça Sant Antoni Maria Claret de Sallent. 

OddBeatles band està format per Elisabet Soler (veu), David Martell (piano), Pere Barrera (baix), Xevi Camp (bateria), Joan Fons (trompeta), David Ges (saxo tenor) i Gerard Serrano (trombó). Oferiran un repertori de tribut del grup de Liverpool, The Beatles, amb un enfocament jazzístic que l'hi ha donat David Martell amb els seus arranjaments musicals. Així, s'hi podran escoltar versions de cançons com Hey Jude, Michelle, Can't buy me Love, Get back o Sgt. Pepper's lonely hearts club band.

Aquest espectacle es va estrenar el desembre de 2018 al teatre Kursaal de Manresa, en aquella ocasió amb la col·laboració del saxofonista Llibert Fortuny i un cor de 100 alumnes de diferents escoles de música.

Aquest cicle, organitzat la comissió de festes de Sant Victor-Claret i l'Ajuntament de Sallent, continuarà els propers divendres del mes de juliol a les 10 del vespre amb els grups Cotton Club (16 de juliol), Pep i Ma Josep quartet (23 de juliol) i Xarop de nit (30 de juliol). Tots els concerts seran amb entrada lliure, amb un aforament 100 localitats.