El BAXI Manresa inicia la campanya d'abonats 2021-2022

El club manté els preus de la temporada anterior amb els partits de Champions inclosos

Presentació de la campanya d'abonats del Baxi Manresa per a 2021
Presentació de la campanya d'abonats del Baxi Manresa per a 2021 | Bàsquet Manresa
Redacció
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:09h
El BAXI Manresa ha presentat aquest dimarts al Pou de Llum de Manresa la campanya d'abonaments per la propera temporada, que sota el lema La Llum ja és aquí espera poder fer retornar al Nou Congost els aficionats. La campanya prioritza els aficionats que van donar suport al club la passada campanya, que són, ara per ara, els únics que es poden abonar. L'abonament, que manté el preu de la passada temporada, inclourà els partits de la Champions League que disputarà l'equip.

Des del club tenen confiança que després d'una temporada en què els aficionats manresans i bagencs han hagut de seguir l'equip des de la distància, "es comença a veure la llum al final del túnel" i s'augura un inici de temporada "molt més esperançador". Comença la campanya d'abonats donant la opció de renovar únicament als qui tenien el carnet de la temporada passada.

Ara per ara, es dóna de marge fins al proper 30 de juliol als qui siguin actualment abonats per tal que puguin informar de la seva renovació. Si en algun moment des del club es confirma que l'aforament permès al Nou Congost en l'inici de la Lliga Endesa garanteix l'accés a nous abonats o a la venta d'entrades, s'obriran aquestes dues vies.

La campanya d'abonats per a la propera temporada ha estat presentada al Pou de Llum, un punt de la ciutat de Manresa amb una vista espectacular, on hi ha una escultura de l'artista Fernando Prats i des d'on s'albiren molts dels punts importants de la 'Manresa Ignasiana', que guanyarà protagonisme durant aquesta propera temporada.
Arxivat a