Barri Antic

El FABA anuncia les primeres confirmacions per a l'edició del 2021

Laetitia Sadier, Rombo, Iris Deco, Ana Gallart, Luana Roca i Laboratori d'Aire han confirmat la seva presència al festival que se celebrarà entre el 26 de setembre i el 2 d'octubre

per Redacció, 6 de juliol de 2021 a les 13:38 |
El FABA recuperarà la presencialitat a l'Anònima | FABA
El Festival Artístic del Barri Antic (FABA) de Manresa anuncia els primers artistes que participaran a l'edició d'aquest any 2021. Els primers noms confirmats del cartell del FABA 2021 són: Laetitia Sadier, Rombo, Iris Deco, Ana Gallart, Luana Roca i Laboratori d'Aire.

La primera artista confirmada és Laetitia Sadier, gran personalitat del pop modern, coneguda per ser la líder del grup Stereolab. L'artista francesa presentarà al FABA el seu nou format de directe en solitari. Iris Deco s'estrenarà a Manresa i ens absorbeix i transporta amb la presentació oficial del seu primer disc Golden. També es confirma el grup Rombo que ens bressolen el cor amb el seu pop agredolç i lluminós. Presenten el seu nou disc: Clara, Núria i Montse, noms de les integrants, on es canta allò que pot ressonar a tothom. Ana Gallart presentarà Harina, agua y sal, un projecte amb la necessitat crear un paral·lelisme entre la seva relació a distància i l'acte de fer pa. Luana Roca és una jove artista manresana que portarà al FABA el seu últim treball Paraules gruixudes, que combina material multidisciplinar i farà pensar al voltant de la consistència de les paraules. Per últim, el Laboratori d'aire reflexionarà sobre el rastre del vent en les seves múltiples formes i maneres. El FABA d'aquest any se celebrarà del 26 de setembre al 2 d'octubre seguint les mesures sanitàries establertes en aquell moment.


El festival acollirà més de quaranta propostes creatives de disciplines molt diferents escollides en bona part d'entre les 400 que van entrar per convocatòria. El cartell del FABA 2021 s'anirà anunciant en les pròximes setmanes amb un bon gruix de talent local sumat a propostes i artistes inèdits de diferents disciplines. El FABA suposa un nucli de descoberta artística a escala internacional, nacional i local de diferents vessants de la creació.

El FABA, el Festival Artístic del Barri antic de Manresa, té com a finalitat generar noves relacions entre agents artístics i socials per tal d'establir un nou espai de creació a Manresa dins del recinte de l'Anònima, amb l'ànima de catalitzar tot el potencial artístic i social de la ciutat.

 

Participació