Alumnes del CEIP Riu d'Or de Santpedor visiten el Centre Operatiu de Caixa Manresa

Redacció
11 de febrer del 2010
576_1265910108VisitaRiuOr
576_1265910108VisitaRiuOr

Els alumnes del CEIP Riu d'Or a la porta de Caixa Manresa. Pauta

Els alumnes de primer i segon curs del CEIP Riu d'Or de Santpedor han visitat aquest matí el Centre Operatiu de Caixa Manresa per conèixer quines són les funcions d'una caixa d'estalvis, alhora que han pogut celebrar la jornada de Dijous Llarder.

El responsable de Secretaria de Caixa Manresa, Ramon Carreté, i la cap de Comunicació de l'entitat, Montserrat Xixons, han rebut el centenar d'escolars i els mestres acompanyants a l'auditori del Centre Operatiu de Caixa Manresa, al polígon industrial Pla de Santa Anna de Santpedor, fins on han arribat caminant des de l'escola, com no podia ser d'una altra manera el Dijous Llarder.

Un cop a l'auditori, se'ls ha explicat quines són les funcions d'una entitat d'estalvis i quina és la diferència que hi ha entre un banc i una caixa. Han conegut els principals projectes de l'Obra Social de Caixa Manresa, com els programes dels Ajuts Socials i dels Ajuts Universitaris, i han pogut fer una passejada videogràfica a través de la reconstrucció del Monestir de Sant Benet de Bages.

La visita ha continuat a la Sala de Juntes, lloc on es reuneix el Consell d'Administració per prendre totes les decisions. Els nens i nenes han pogut seure a les cadires dels consellers i posar-se en la seva pell durant una estona.

Un cop finalitzada la visita, i abans que els alumnes de l'escola Riu d'Or de Santpedor continuessin celebrant el Dijous Llarder, s'ha fet una fotografia de família a l'entrada del Centre Operatiu i cadascun d'ells ha rebut un detall de Caixa Manresa.
Arxivat a