Solidaritat

T'Embolica la Troca aconsegueix 1.100 litres de llet per a la Plataforma dels Aliments

El concert solidari es va fer al pati interior del convent de Santa Clara i hi va assistir un centenar llarg de persones

per Redacció, 5 de juliol de 2021 a les 16:35 |
Concert solidari de T'embolica la Troca al convent de Santa Clara | FCSC
El concert solidari de T'Embolica la Troca per a la Fundació del Convent de Santa Clara va generar molta solidaritat. En total es van recollir 1.100 litres de llet que s'aportaran a la Plataforma dels Aliments de Manresa.

Per accedir al concert s'havia demanat que el públic aportés un pack de sis brics de llet, que era el preu equivalent de l'entrada. Ja els dies previs algunes persones que no hi podien assistir van fer la seva donació de brics llet amb motiu d'aquesta crida.


El concert es va fer al pati interior del convent de Santa Clara i hi va assistir un centenar llarg de persones. Els components de T'Embolica la Troca -Carme Grau, Imma Perlacia, Pere Llobet i Lluís Sarró- van tenir la col·laboració de Jordi Llobet a la bateria, Núria Sarró al piano i Jordi Torras a les guitarres.

T'Embolica la Troca va interpretar les cançons del seu segon disc Aire, Terra, Mar i, en acabar el concert, degut a la insistència del públic, va fer tres bisos. Les cançons més aplaudides van ser Aire, Terra i Mar i Confinats.

 

Participació