Conviden els usuaris i treballadors de residències de gent gran a un espectacle al Kursaal

Es tracta d'una activitat pensada per El Galliner per celebrar que s'han deixat enrere els moments més durs de la pandèmia

Pep Marquès i La Selestial oferiran l'espectacle
Pep Marquès i La Selestial oferiran l'espectacle | MEES
Redacció
05 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:38h
El teatre Kursaal de Manresa i l'Associació Cultural El Galliner han organitzat per aquest dimecres 7 de juliol a les 11 del matí a un concert-espectacle amb la Cobla La Selestial amb Pep Marquès com a mestre de cerimònies. Es tracta d’una activitat gratuïta i pensada especialment per a les persones que viuen en residències de gent gran de Manresa i el Bages i també per a les persones que en tenen cura en el seu dia a dia. L’objectiu és fer passar una bona estona, celebrar que han deixat enrere els moments més durs de la pandèmia, i homenatjar tant la gent gran com a totes les persones que treballen a les residències. De moment ja hi ha gairebé 300 persones confirmades d’arreu de la comarca. 

L’espectacle té una durada de 75 minuts i és una combinació de música de sardanes i humor molt divertit, amb Pep Marquès com a mestre de cerimònies. Es podran escoltar les sardanes més populars del repertori, així com clàssics de la cançó versionats amb humor per la Cobla La Selestial.

En tot moment es respectaren les mesures antiCovid19 i a la sala gran hi haurà només el 50% de l’aforament. Serà una funció especial; i hi haurà una zona per acollir persones amb mobilitat reduïda i amb cadires de rodes.