Súria engega una Festa Major que s'allargarà vuit dies

El programa d'actes començarà aquest dilluns amb un vespre de jazz a la plaça de la Serradora

La JazzBand de les escoles de música tornaran a tocar per Festa Major
La JazzBand de les escoles de música tornaran a tocar per Festa Major | AjSú
04 de juliol del 2021
Actualitzat a les 19:35h
Súria inicia aquest dilluns un programa de Festa Major que s'allargarà fins al dilluns 12 de juliol, festiu al municipi. Amb l'emergència sanitària més controlada, i uns ritmes de vacunació importants, l'Ajuntament de Súria ha preparat un extens programa d'activitats, però demana als veïns que actuïn amb responsabilitat.

Vespres temàtics per començar
El programa d'actes començarà aquest mateix dilluns a la plaça de la Serradora amb un vespre de jazz a càrrec d'Arnau Martín Trio i Lluís Cuadrench Trio. Els vespres temàtics continuaran dimarts amb pop rock i rithm & blues, amb els concerts de Mythic Coffee Band i Song Dealers. Dimecres serà el torn del vespre de tributs i versions amb Hatm i Txingao.

Dijous a la tarda arribarà el torn del correaigua pels carrers de Súria, i al vespre Son de l'Havana farà una cantada d'havaneres al Parc Macary i Viader. La jornada acabarà amb una gimcana nocturna.

Divendres es viurà una tarda de paintball al parc Macary i Viader, i al vespre arribarà el concert de la JazzBand de les Escoles Municipals de Música de Súria amb el prestigiós músic argentí Emilio Solla, guanyador d'un Grammy. Al llarg de la nit també hi haurà concerts d'Spinoff i Lágrimas de Sangre.

Cap de setmana farcit d'activitats
Dissabte, diumenge i dilluns viuran el gruix important d'activitats de la Festa Major. Dissabte durant tot el matí tindrà lloc un escape room al Poble Vell. També dissabte al matí tindrà lloc la missa de Sant Cristòfol i la posterior benedicció de vehicles, que es repetirà al vespre.

A la tarda al Camp de Tir de la Vall Seca s'hi farà la tirada de Festa Major, i durant tota la tarda l'illa de vianants del centre urbà es convertirà en una pista americana Xtrem Race. La jornada finalitzarà amb el concert de 555 Project PCI a la plaça de Sant Joan, i el de The show must go on de tribut a Queen, ja a la mitjanit.

Els Grallers del Poble Vell es dedicaran a despertar tot el poble tocant al carrer diumenge al matí. Més tard serà el torn de la galejada dels Trabucaires del Tro Gros. Durant tot el matí hi haurà inflables aquàtics a les piscines municipals, i al migdia se celebrarà un vermut musical.

A la tarda, Xiula oferirà el concert Big Chicken, i a la nit arribarà el concert de Festa Major amb la Banda de Música de Cardona a la plaça de Sant Joan. Ja a mitjanit, l'orquestra Swing Latino oferirà una Nit Musical.

L'últim dia de Festa Major començarà amb una caminada matinal organitzada pel Centre Excursionista, i una missa en sufragi pels difunts a mig matí. A la tarda, El Pot Petit oferirà el concert Vull cantar i vull ballar, i al vespre serà l'hora de les sardanes amb la cobla Vila d'Olesa. Ja ben fosc, la Pirotècnia Igual portarà a terme el Castell de focs, i la Festa Major acabarà amb l'espectacle Fun Dan Mondays.
 

Programa de la Festa Major de Súria 2021 by La muntanya russa on Scribd

Arxivat a