El CN Minorisa perd contra el CN Montjuïc en un matx anivellat (7-4)

Els manresans sempre van anar a remolc i al final van acusar les mides de la piscina

Imatge d'arxiu d'un partit del CN Minorisa
Imatge d'arxiu d'un partit del CN Minorisa | Simón Noguera
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 23:47h
El partit entre CN Montjuïc i CN Minorisa arribava amb ambdós equips empatats a punts, i amb cert relaxament per totes dues bandes, ja que l'ascens del CN Badia a la segona divisió estatal, fa que només hi hagi un descens, que sembla que ha de ser per al CN Banyoles.

El patit va ser força anivellat, sempre amb domini dels locals que veien com la ineficàcia dels bagencs en les jugades de superioritat els castigava de manera decisiva. Així, el primer quart, que finalitzà amb un sol gol, 1-0, els de Peirón van desaprofitar fins a tres jugades de superioritat. Després, anant a remolc, però sempre a prop, van aconseguir que a la meitat del partit s'arribés amb un 3-2, amb dos gols manresans de Ruiz.

Similar va ser el tercer parcial, on només van anotar un gol els del centre de Catalunya, va ser obra de Fargas i era el 4-3, marcador que els amfitrions eixamplaren fins a 5-3 a manca dels darrers vuit minuts. El gol de Puerta, que significava el 6-4, va ser el darrer d'un equip que va acusar les mides de la piscina. Al final tornaren a anotar els locals per deixar el marcador en 7-4.

CN Montjuïc: G Calopa, P Colom, B Cubells, A Sancho, Gil 1, A Lara, M Brubo 2, S Calopa, Q Alonso 1, M Luengo 1, M Gonzalez 1, N Cristobal 1 J Noia.

CN Minorisa: L Villaró, M Puerta 1, R Ruiz 2, R Serra, R Fargas 1, X Pelegrín, A Luján, A Batanés, ME Bianco, Ll Mayol i I Rey.

Arbitratge a càrrec de Pérez i Pascual. Van assenyalar vuit exclusions als jugadors locals per sis i tres penes màximes als manresans.

Parcials: 1-0, 2-2, 2-1, 2-1.