Finalitza la primera setmana dels Casals Esportius d'estiu de Manresa

Enguany s'han incorporat més activitats lúdiques com són el taller de Basket Beat, per als més grans, activitats d'Orientació, inflables i activitats de remullada

Activitat del Casal Esportiu Municipal d'estiu
Activitat del Casal Esportiu Municipal d'estiu | AjM
Redacció
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:35h
Des del passat 28 de juny, 110 infants i adolescents de 7 a 14 anys han gaudit de la programació dels Casals Esportius Municipals de Manresa amb l'objectiu d'ocupar el temps lliure durant el període de vacances escolars d'estiu mitjançant la pràctica d'esports poc habituals i activitats de caire recreatiu.

Les activitats s'han fet en diferents equipaments de la Zona Esportiva del Congost i al llarg d'una setmana es realitzen fins a 11 modalitats esportives: BTT, handbol, vòlei platja, Intercrosse, Ultimate, gimnàstica artística, beisbol, atletisme, tennis taula, bàdminton i pales.

A més, engany la programació ha comptat amb un taller de Basket Beat, per als participants de més edat, i el divendres s'han dut a terme tres activitats de caràcter recreatiu com són l'Orientació, inflables i activitats de remullada.

Un any més els Casals Esportius Municipals ha tingut una molt bona acollida i gairebé van quedar plens el mateix dia en què s'obrien les inscripcions i, a hores d'ara, només queda alguna plaça disponible per a l'última setmana del 19 de juliol. En cas de voler inscriure's es podrà fer online, seguint els següents passos: Accedir al formulari d'Inscripció del Casal Esportiu Municipal 2021 i emplenar les dades; Pagar online mitjançant targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d'autoliquidació; Descarregar l'autorització que s'haurà de retornar abans de l'inici dels Casals a la Secció d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Edifici Infants, Ct ra. de Vic, 16. 08241 – Manresa), o bé telefònicament al 93 878 24 27, facilitant les dades d'inscripció; pagar mitjançant document d'autoliquidació (el termini per fer efectiu el pagament serà de 48 hores al caixer de l'Ajuntament de Manresa o bé a les entitats bancàries indicades en el document d'autoliquidació); emplenar i retornar l'autorització.

El preu per setmana és de 56 euros, i de 19,60 euros si es disposa de beca. Per tenir accés a les beques s'ha d'estar empadronat a Manresa i que es pugui acreditar, com a mínim, una d'aquestes circumstàncies: Ser beneficiari de beca de menjador del curs 2020-2021 per motius socioeconòmics; haver rebut ajut per material escolar durant el curs 2020-2021; o bé formar part d'una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social.