Engega la temporada dels Casals d'Estiu del CAE - Fundació La Xarranca

Els nens i nenes s'han conegut entre ells i estan entrenant per a ser bons ninges

Un grup de joves fent una excursió amb el Casal d'Estiu
Un grup de joves fent una excursió amb el Casal d'Estiu | CAE
Redacció
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:37h
Ja ha arribat la calor i això vol dir que han començat els Casals d'Estiu per a infants i joves de la Catalunya Central. La primera setmana ha estat tot un èxit, on els nens i nenes han trencat el gel amb jocs de coneixença i s'han après la cançó de l'esmorzar. Cada any el CAE - Fundació la Xarranca inventa una cançó nova per donar pas a l'esmorzar i enguany la melodia és la de Bola de Drac.

A més, han començat els seus entrenaments per convertir-se en ninges i ja tenen la seva bandana i la seva llibreta per anotar les missions. Com no podia ser d'una altra manera, els nens i nenes també fan jocs d'aigua cada dia si és possible i aquesta setmana han fet una excursió per conèixer l'entorn. 

Els joves d'Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses) fan gimcanes de carrer, excursions que acaben amb bivac, torneig de vòlei o una sortida al canal Olímpic i pàdel surf.

Enguany s'han apuntat uns 400 infants que es reparteixen entres els casals de l'escola La Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. Uns 320 joves faran activitats programades segons les seves motivacions, amb Òrbita Jove, organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, i Pack Jove, organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Vacarisses (Vallès Occidental)