Repunt de robatoris a locals de Manresa durant l'última setmana

Entre temptatives i robatoris consumats n'hi va haver una desena entre el Centre Històric i el polígon dels Dolors

Gent passejant a la plana de l'Om de Manresa
Gent passejant a la plana de l'Om de Manresa | Pere Fontanals
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:13h
Els robatoris consumats i en grau de temptativa a locals de Manresa ha tornat aquesta setmana al nivell d'abans de la pandèmia, amb una desena de casos als voltants del passat cap de setmana, set dels quals han estat denunciats als Mossos d'Esquadra.

L'acció dels pispes s'ha focalitzat en dues àrees, el Centre Històric i els Dolors. Que hagin estat denunciats, al polígon van entrar a MengemBages, on es van endur diners, i van intentar-ho també en un taller i en una òptica. Aquestes accions es van dur a terme en ple dia, segons expliquen fonts policials.

Al Centra Històric, la metodologia va ser diferent. Durant la nit van obrir portes o ho van intentar a l'estanc de la plaça Gispert, a un taller, a un bar i al local de Camàlics on van robar un patinet elèctric. A banda, segons ha pogut saber NacióManresa, també van intentar entrar a l'estanc de la plana de l'Om i en una botiga de roba, però els fets no van ser denunciats perquè van fugir sense aconseguir el seu objectiu alertats pels veïns.

Des dels Mossos d'Esquadra s'admet que aquest repunt de robatoris i intents no s'havia donat en període pandèmic, quan els casos eren molt més aïllats. Són unes xifres fins i tot lleugerament més altes que les que es donaven anteriorment.