Crèdits

Cardona i Sant Fruitós de Bages reben crèdits per valor total de 400.000 euros

A Cardona es destinaran a inversions d'aquest any i a Sant Fruitós de Bages al Casal d'Entitats i Jutjat de Pau

per Redacció, 2 de juliol de 2021 a les 13:37 |
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages | AjSFB
En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit crèdits de 200.000 euros per als ajuntaments de Cardona i Sant Fruitós de Bages. A Cardona es destinaran a inversions d'aquest any i a Sant Fruitós de Bages al Casal d'Entitats i Jutjat de Pau.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.


Tots els ajuntaments poden accedir als crèdits


Cada govern local pot demanar fins a 200.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d'un any des de la data de concessió.

 

Participació