Castellbell uneix els nous talents musicals del territori amb l'entorn natural del municipi

Pla de Lluna al Camí Ignasià és un concert que es farà el 24 de juliol a les 10 de la nit al Pla del Mas-Roig de Sant Cristòfol

Arnau Balcells obrirà el Pla de Lluna al Camí Ignasià
Arnau Balcells obrirà el Pla de Lluna al Camí Ignasià | Arxiu particular
Redacció
02 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:22h
Castellbell i el Vilar ultima els detalls d'una nova proposta cultural d'estiu que s'estrenarà el 24 de juliol a les 10 de la nit i que uneix els nous talents musicals del territori amb l'entorn natural del municipi. Pla de Lluna al Camí Ignasià és el nom de la nova cita musical que se celebrarà al Pla del Mas-Roig de Sant Cristòfol a Castellbell i el Vilar. Es tracta d'un punt estratègic en què s'obtenen unes vistes espectaculars de la muntanya de Montserrat i el 24 de juliol, nit de lluna plena, es podrà viure una experiència molt especial amb el massís de Montserrat al fons il·luminat per la llum de la lluna.

El concert comptarà amb la presència de joves talents musicals del territori. L'actuació s'obrirà amb la peça de BeethovenClar de lluna i continuarà amb un petit repertori de música clàssica amb la participació del pianista de Navarcles, Arnau Balcells. La segona part del concert incorporarà les cantants Aina Palà, de Sant Salvador de Guardiola, i Sònia Daura, de Manresa.

Redescobrir el territori
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar programa aquesta nova proposta cultural amb l'objectiu de posar en valor la cultura del territori i el patrimoni paisatgístic del municipi. El concert tindrà una capacitat de 500 persones, caldrà reserva prèvia i es respectaran totes les mesures de seguretat i prevenció.

Entrades a la venda
Les entrades per al concert ja estan disponibles a través de la pàgina web d'entrapolis a uns preus de 6 euros per al públic adult (inclou copa de cava i coca de Montserrat) i de 6 euros per als menors de 18 anys (inclou refresc i coca de Montserrat). Els infants de 0 a 5 anys tindran l'entrada gratuïta.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitza el concert que compta amb el patrocini de CIDAC i Sumarroca i la col·laboració de l'Associació Recreativa i Cultural de Sant Cristòfol i Protecció Civil de Castellbell i el Vilar.