Pep Guardiola i els seus germans creen la Fundació Guardiola Sala

La iniciativa cooperarà en projectes per a la integració de les persones més desfavorides a través de l'esport

Pep Guardiola, en una imatge recent
Pep Guardiola, en una imatge recent | Arxiu
Redacció
02 de juliol del 2021
Actualitzat a les 17:17h
Pep Guardiola i els seus germans Francesca, Olga i Pere han fundat la Fundació Guardiola Sala per a fomentar i cooperar en projectes per a la integració de les persones més desfavorides a través de l'esport. Encapçalada pels germans Guardiola Sala i membres de les seves famílies, així com amics i col·laboradors propers, la fundació neix com "una manera de compartir i retornar l'afecte rebut durant anys", segons han explicat en un comunicat.

La Fundació organitzarà esdeveniments orientats a la captació de fons destinats a les causes a les quals donarà suport, com per exemple el Pep Summer Camp, Legends Trophy... La finalitat és sumar recursos i experiència per a la integració de les persones més desfavorides, i fer xarxa en aquelles iniciatives ja existents per tal de reforçar-les i ajudar a fer-les créixer.

El Patronat de la Fundació
En Pere Guardiola Sala en serà el president, i com a vocals del Patronat figuren la Francesca, l'Olga, el Josep, la Cristina Serra, la Laura Guerra i els germans Albert i Manel Estiarte, íntims amics de la família Guardiola Sala.
Arxivat a