Estiu

L'Estiu Jove de Sant Fruitós porta un juliol ple de propostes per a tots els gustos

Durant el mes, i en paral·lel al calendari, es disputarà una nova edició del Killer

per Redacció, 1 de juliol de 2021 a les 17:18 |
L'Estiu Jove inclou moltes activitats | Pere fontanals
A partir del dimarts 6 de juliol, els joves de Sant Fruitós de Bages poden participar a les propostes de l'Estiu Jove 2021, un calendari d'activitats que s'ha confeccionat a partir de les propostes i votacions formulades pels mateixos joves del municipi. 

La primera de les activitats serà el mateix dimarts 6 de juliol amb la PIJscina, una proposta que es durà a terme també els dies 8, 13, 15, 20 i 22 de juliol. Aquesta activitat, que es realitzarà a les piscines municipals, consisteix en la deslocalització del punt d'informació juvenil en aquest equipament on també es portaran jocs i altres propostes de lleure.


Els dimarts 6, 13 i 20 de juliol, els joves podran gaudir de diferents jocs de lleure relacionats amb l'aigua com a temàtica principal en diferents places del municipi des de les 6 de la tarda i fins a les 8 del vespre. 

El dijous 8 de juliol arriba un taller de tenyir samarretes que es realitzarà al Nexe Espai Jove a les 5 de la tarda. Els participants poden dur la seva pròpia samarreta per tenyir o fer l'activitat amb les samarretes dissenyades pels joves del col·lectiu LGTBIQ+ Santfree's Rainbow, que més tard es podran endur a casa de regal. Aquesta activitat és amb inscripció prèvia. 


El divendres 9 de juliol arriba el tradicional Humor Amarillo, una activitat que posarà a prova les habilitats dels participants. Es realitzarà al camp de futbol municipal a partir de les 6 de la tarda i els millors s'enduran diversos premis.

El dimecres 14 de juliol els joves amb inquietuds digitals podran participar en un taller de fotografia. Amb l'objectiu d'utilitzar la càmera com a eina d'exploració (telèfon mòbil o càmera digital) es faran diferents dinàmiques on s'aprendrà a sensibilitzar la mirada i estimular la imaginació i els sentits a través del joc. Aquesta gimcana fotogràfica es realitzarà al Nexe Espai Jove a les 11 del matí.

El cap de setmana del 17 i 18 de juliol arriben les propostes esportives amb un torneig de Bubble Football el dissabte al camp de futbol a les 6 de la tarda i la celebració de la primera competició Street Workout al Bosquet el diumenge, a partir de les 10 el matí. Ambdues activitats tenen premis per als guanyadors.

El dimecres 21 de juliol, a les 7 de la tarda al Nexe Espai Jove, s'impartirà un taller de noves masculinitats a càrrec de Teo Valls, autor del documental De Berta a Teo; història d'un trànsit. Aquesta activitat és no mixta, només per a homes i amb inscripció prèvia. 

El següent cap de setmana, la nit de dissabte 24 a les 10 del vespre es podrà veure cinema a la fresca al Bosquet amb la projecció d'una pel·lícula que serà escollida per votació entre els joves del municipi. El diumenge 25 tancarà l'Estiu Jove una activitat de làser combat a les 6 de la tarda, a la zona d'El Bosquet. 

El killer, durant tot el mes


Durant tot l'Estiu Jove, del 9 al 23 de juliol, es posa en marxa, un any més, el joc del Killer, per a joves d'entre 14 i 30 anys. Les persones interessades a participar-hi s'han d'inscriure abans del 8 de juliol a través d'aquest enllaç.

En aquesta activitat hi haurà premi per a l'última persona supervivent i per qui elimini a més jugadors durant el joc. L'entrega de premis es farà durant la nit del cinema a la fresca.

Totes les activitats són gratuïtes. Per participar en les diferents propostes de l'Estiu Jove cal inscripció prèvia per telèfon al 93 878 89 83, per WhatsApp al 609 00 21 54 o per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat.

 

Participació